Σωματείο Συνταξιούχων Ζακύνθου: Το Πολυτεχνείο Ζει – 48 χρόνια Διδάσκει

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου

Με τίτλο «Το Πολυτεχνείο Ζει – 48 χρόνια Διδάσκει» το Σωματείο Συνταξιούχων Ζακύνθου τιμά την Εξέγερση του Πολυτεχνείου καλώντας του εργαζόμενους του νησιού στην Συγκέντρωση που θα γίνει στις 17 Νοέμβρη στις 19:30 στο παλιό Εργατικό Κέντρο.

Το Πολυτεχνείο Ζει – 48 χρόνια Διδάσκει

Όλοι και Όλες στην Συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου 

17 Νοέμβρη στις 19:30 στο παλιό Εργατικό Κέντρο.

Αντλούμε έμπνευση και δύναμη από τον μεγάλο ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου – Τιμάμε τους Νεκρούς μας –  Ο λαός μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του -όπως και τότε- στις εξελίξεις!

Οι απόμαχοι της δουλειάς, αλλά Όχι της Ζωής, στο δρόμο του Νοέμβρη δεν συμβιβαζόμαστε με το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας, με την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε καθημερινά σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Το σύνθημα «ΨΩΜΊ -ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ» παραμένει επίκαιρο απ’ την πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και της σημερινής, στη υπηρεσία της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που δίνει ”Γη και Ύδωρ” στα αχόρταγα σχέδια και επιδιώξεις μιας χούφτας κοινωνικών παράσιτων που λυμαίνονται τη Ζωή και τα Δικαιώματα μας, των Παιδιών και Εγγονών μας, που παίρνει καθημερινά μέτρα ο ιδρώτας και το αίμα της εργατικολαϊκής οικογένειας να γεμίζει τα θησαυροφυλάκια της, όπως και τότε στα χρόνια της φασιστικής δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Στο Δρόμο του Νοέμβρη αποτίουμε φόρο Τιμής στους Αγωνιστές του, συνεχίζουμε τον Αγώνα για να λάβουν τα όνειρα εκδίκηση Για να Ανθρωπέψει ο Άνθρωπος καταργώντας την Αιτία… την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Όλοι και Όλες στην Συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου 

17 Νοέμβρη στις 19:30 στο παλιό Εργατικό Κέντρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δείτε ακόμα...