Η ΚΝΕ για την προειδοποίηση διακοπής ρεύματος σε μονογονεϊκή οικογένεια φαντάρου

ΔΕΗ
Πηγή: Eurokinissi

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για την προειδοποίηση διακοπής ρεύματος σε μονογονεϊκή οικογένεια φαντάρου. Τονίζει συγκεκριμένα:

Να παγώσουν τα χρέη και να δοθεί οικονομική ενίσχυση στους νέους στρατευμένους!

Η ΚΝΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της ΔΕΗ να ανακοινώσει σε φαντάρο, που υπηρετεί τη θητεία του, τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι που μένει ο ίδιος, η μητέρα του και η αδερφή του, που είναι φοιτήτρια, εξαιτίας οφειλών.

Πρόκειται για πραγματική πρόκληση, όχι μόνο απέναντι στην συγκεκριμένη μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά σε όλες τις λαϊκές οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στον στρατό και με τεράστιες θυσίες προσπαθούν να επιβιώσουν απέναντι στη φτώχεια, την ακρίβεια, τους λογαριασμούς που έχουν φτάσει “στο θεό”, απέναντι στο νέο κόστος που προστίθεται από την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να αυξήσει τη χρονική διάρκεια της θητείας στον Στρατό Ξηράς από 9 σε 12 μήνες.

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ στη Βουλή και μεταξύ άλλων προβλέπουν για όλους τους οπλίτες και ειδικά για όσους ήταν άνεργοι πριν την κατάταξή τους στις ΕΔ, να παγώνουν στεγαστικά δάνεια και χρέη προς το Δημόσιο για όλο το διάστημα της θητείας, να μην υλοποιείται κανένας πλειστηριασμός. Να παρθεί πίσω η αύξηση της χρονικής διάρκειας της στρατιωτικής θητείας. Να δοθεί τώρα επαρκής οικονομική ενίσχυση σε όλους τους νέους στρατευμένους”.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...