ΚΕΠΒ: Τελειώνει το φαγητό για τους φαντάρους- Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα τεστ

Στρατιώτες
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Αλαλούμ επικρατεί εδώ και μερικές μέρες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας. Σύμφωνα με καταγγελίες των φαντάρων που υπηρετούν στο ΚΕΠΒ η Διοίκηση ήταν απροετοίμαστη για τον όγκο των φαντάρων που παρουσιάστηκε στο Κέντρο με αποτέλεσμα να τελειώνει το διαθέσιμο φαγητό. Ήδη μοιράζονται μειωμένες μερίδες στους νεοσύλλεκτους υπό τον φόβο της εξάντλησης των αποθεμάτων.

Όπως είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή, θετικοί στον ιό διαγνώστηκαν αρχικά 3 νεοσύλλεκτοι, με τον αριθμό να φτάνει έως το βράδυ της ίδιας μέρας τους 7.

Στη συνέχεια αφού επικράτησε ένα μπάχαλο μεταξύ στρατού και ΕΟΔΥ για το αν θα γίνουν τεστ σε όλους φαντάρους, με τον δεύτερο να απαντάει αρχικά ότι θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ στις επαφές των κρουσμάτων(!) – τη στιγμή που βρίσκονται περισσότεροι από 600 νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο- τελικά αποφασίστηκε να γίνουν τεστ σε όλους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες των φαντάρων στο alt.gr τα τεστ δεν επαρκούσαν για όλους. Η Διοίκηση ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθούν όσα τεστ διαθέτει η μονάδα με την αγωνία των φαντάρων να κορυφώνεται. Αποτέλεσμα δεκάδες νεοσύλλεκτοι να ζητήσουν αναβολή.

Κάτω από την πίεση των ίδιων των φαντάρων τελικά όπως μαθαίνουμε σήμερα θα πραγματοποιηθούν διαγνωστικά τεστ σε όλους τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε ακόμα...