Κυβέρνηση: Συνεχίζει το όργιο αυταρχισμού εν όψει Πολυτεχνείου

astynomia
Πηγή: Eurokinissi

Συνεχίζεται το όργιο αυταρχισμού και καταστολής από την κυβέρνηση με αιχμή την επέτειο του Πολυτεχνείου και τον διακαή της πόθο να μην γιορταστεί. Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας τις τελευταίες μέρες καθώς και η δήλωση του ίδιου του Χρυσοχοΐδη είναι μια ξεκάθαρη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού μπροστά στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τελευταία πράξη της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη. Μετά την εισαγγελική κλήτευση της προέδρου της ΕΝΙΘ, τις κλούβες των ΜΑΤ γύρω από το ΑΠΘ η κυβέρνηση συνέχισε με σύλληψη φοιτητών- μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την κατηγορία για πρόκληση σε διέγερση επειδή… καλούσαν στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Ο κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται. Αντί να απαγορεύσει διαδηλώσεις, να απαγορεύσει το τζογάρισμα της υγείας του λαού στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Υπήρξαν κι άλλοι πριν από αυτήν την κυβέρνηση που προσπάθησαν να βάλουν το Πολυτεχνείο σε μουσείο, να σβήσουν το “Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ” από τις πύλες του και τα συνθήματα του λαού και της νεολαίας. Κανείς δεν τα κατάφερε και ούτε θα τα καταφέρει!

Δείτε ακόμα...