Με ωραία παρέα μας ταξιδεύει ο Γιώργος Νταλάρας στο ρεμπέτικο στις 15 Απρίλη

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει στο Christmas Theater τη σειρά συναυλιών του με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες. Προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός κι εκτός σκηνής. Είναι οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, ερμηνευτές, μουσικοί που αγαπάει και θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα. Μαζί τους και με οδηγό γνωστά τραγούδια, ο Γιώργος Νταλάρας επιδιώκει να μεταμορφώσει και το κοινό της κάθε βραδιάς στο Christmas Theater, σε μια ωραία παρέα.

Επόμενος σταθμός σε αυτή τη σειρά συναντήσεων θα είναι στις 15 Απρίλη, που ο Γιώργος Νταλάρας θα μας ταξιδέψει με «Ωραία παρέα» στο Ρεμπέτικο.

Μαζί του θα είναι οι: Γιάννης Διονυσίου, Βασίλης Κορακάκης, Κατερίνα Παπαδοπούλου και Ασπασία Στρατηγού.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει δηλώσει ότι: «Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας. Θεωρώ ότι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει μουσειακό ή γραφικό. Θα συγκινεί και θα εμπνέει πάντα, τους πιο αξιόλογους, ταλαντούχους κι ευαίσθητους ανθρώπους κάθε γενιάς. Τους μουσικούς, συνθέτες και τραγουδιστές, που στην ουσία είναι η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού. Κάθε φορά που καταπιάνομαι με αυτό το τραγούδι, όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένο μέσα μου μουσικά, ανακαλύπτω ακόμη άγνωστα πράγματα, στους μουσικούς δρόμους, στις ερμηνείες, στον δυναμισμό και στην ιδιαιτερότητα με την οποία οι στίχοι αποτυπώνουν συναισθήματα και γεγονότα, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε αυτήν την τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού…»

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας, Κωνσταντίνος Γεδίκης, Βασίλης Κορακάκης, Νίκος Σαμαράς (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Ανδρέας Παπάς, Στράτος Σαμιώτης (κρουστά).

Προπώληση Εισιτηρίων: 211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public και Media Markt.

Δείτε ακόμα...