ΝΑΤΟ: Έτοιμο να βοηθήσει την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία αν εγκαταλείψει τους S-400

ΝΑΤΟ
Πηγή: Eurokinissi

Συνεχίζεται, εν μέσω πανδημίας, η προσπάθεια του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών να αποσπάσουν την Τουρκία από την επιρροή της Ρωσίας.

Με βάση τους σχεδιασμούς της Άγκυρας αναμένεται η ενεργοποίηση των S-400 μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την Κέι Μπέιλι Χάτσισον, Πρεσβευτή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ , οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να στηρίξουν την εισβολή της Τουρκίας στην Ιντλίμπ αρκεί η τελευταία να ακυρώσει την ανάπτυξη των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου την Τετάρτη, υπάρχει η σκέψη να παρασχεθεί βοήθεια στην Τουρκία, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενό της.

Προσπαθώντας να “χαϊδέψει” την Τουρκία, την παρουσίασε ως θύμα της επιθετικότητας της Ρωσίας και της Συρίας!

Κατά τη συνήθη τακτική Αμερικανών και ΝΑΤΟ, αυτοί που έχουν ματοκυλίσει τον πλανήτη, παρουσιάζονται ως οι σωτήρες και προστάτες των αθώων πολιτών της Συρίας!

Κατά τα λεγόμενά τους, το μόνο εμπόδιο για να παράσχουν το “ευάρεστο” έργο τους είναι οι S-400 (“ξεχνώντας” ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή αμερικανικά στρατεύματα στα Συριακά εδάφη)!

Οι δηλώσεις της Κέι Μπέιλι Χάτσισον επιβεβαιώνουν, για άλλη μια φορά, πως η χώρα μας μόνο βλαπτική σχέση μπορεί να έχει από τη συμμετοχή της στα σχέδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, όπως οι ΗΠΑ, και συμμαχιών, όπως ΝΑΤΟ και ΕΕ,.

Κορώνα στο κεφάλι τους έχουν τα συμφέροντα των μονοπωλίων που εκπροσωπούν και όχι τις ανάγκες των λαών.

Δείτε ακόμα...