Περιοδεία του Ν. Παπαναστάση στη Χίο: Συναντήσεις με τις Διοικήσεις και τις Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού

Συνεχίζεται, σήμερα, Τετάρτη 1η Ιούνη η διήμερη περιοδεία που πραγματοποιεί ο Αντισυνταγματάρχης ε.α και βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, σε Χίο, Οινούσσες και Παναγιά.

Το πρόγραμμα του βουλευτή ξεκίνησε,χθες, την Τρίτη με επίσκεψη στο Φυλάκιο της νήσου Παναγιάς και τη χώρα των Οινουσσών, ενώ αργά το απόγευμα μίλησε στο κοινοτικό κατάστημα Λαγκάδας με θέμα: «Πόλεμος, ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια. Υπάρχει διέξοδος από αυτή τη βαρβαρότητα;».

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν επίσης, ο Ορέστης Παπαγιάννης, μέλος του Τμήματος για τις ΕΔ και τα ΣΑ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Αγλαΐα Κυρίτση, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Άρης Μιχαλάκης και ο Γιάννης Ζωφός από την Κομματική Οργάνωση Χίου, ο Γιώργος Αμπατζής, Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Χίου και ο Μάρκος Σκούφαλος, Δημοτικός Σύμβουλος Χίου.

Σήμερα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, τον Λιμενάρχη, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου και την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Βορείου Αιγαίου.

Ακόμη, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου όπου συζήτησε με τον Διοικητή, το προσωπικό και την Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Χίου.

Η περιοδεία στο νησί θα ολοκληρωθεί με συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου ( μέλος της ΠΟΕΣ).

Νωρίς το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ, παραβρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων των οικισμών Καρυών, Αυγωνύμων και Αναβάτου που αντιδρούν στη δημιουργία λατομείου στις Καρυές έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις σε τοπικά μέσα όπου ανέφερε το σκοπό της επίσκεψή του στο νησί.

Οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε όλες τις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, αποδεικνύει το ενδιαφέρον του Κόμματος για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένθερμο κλίμα ενώ σε όλες τις Υπηρεσίες, Διοικητές και προσωπικό ευχαρίστησαν το ΚΚΕ για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματά τους.

Απ’ την πλευρά του ο Νίκος Παπαναστάσης σημείωσε πως το ΚΚΕ διεκδικεί τη λύση των προβλημάτων του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας μέσα από παρεμβάσεις αλλά και μέσω του κοινοβουλίου με εκατοντάδες ερωτήσεις που έχει καταθέσει.

Σε όλες τις συναντήσεις ο βουλευτής του Κόμματος, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας, η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση ακόμη και την κυριαρχία ελληνικών νησιών του Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένης της Χίου.

Δείτε ακόμα...