Θεσσαλονίκη: Αστυνομικό φραγμό επιστράτευσε η κυβέρνηση για να σταματήσει την μεγάλη πορεία αγροτών και κτηνοτρόφων

Αστυνομικό φραγμό με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και κλούβες επιστράτευσε η κυβέρνηση, για να σταματήσει και να εμποδίσει το μεγάλο συλλαλητήριο των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων στην Θεσσαλονίκη.

Οι αγρότες κατάφεραν να περάσουν από τον πρώτο φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων, ωστόσο, αμέσως μετά βρήκαν παραταγμένους δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ και κλούβες που τους εμποδίζουν να περάσουν για να φτάσουν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός. 

Τελικά ο πρωθυπουργός αναχώρησε εσπευσμένα από το ξενοδοχείο, με τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους από αύριο στα μπλόκα πιο δυνατά, ενώ συνεχίζουν να ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό προκειμένου να δώσει λύση στα δίκαια αιτήματά τους.

Δείτε ακόμα...